Revista Capital – saptamanal economic si financiar deschide seria intalnirilor desfasurate sub marca Club Capital.

Reprezentantii celor 50 de companii partenere, cu prezenta in cele mai variate domenii de activitate, se vor intalni pentru prima data in aceasta formula, la initiativa Capital.

Club Capital – Round Table, prima intalnire de afaceri informala, va reuni atat companii de top, cu notorietate, cat si tinere sperante, viitori lideri de piata.  Timp de doua ore, partenerii Club Capital vor avea posibilitatea sa se cunoasca, sa interactioneze, sa identifice oportunitati de colaborare, sa propuna proiecte, sa adreseze intrebari si sa ofere raspunsuri, alaturi de echipa Capital. 

Momentul cheie al evenimentului va fi lansarea in premiera a Platformei Club Capital, concept dedicat dezvoltarii comunitatii de afaceri online. 

Club Capital face inca un pas in dezvoltarea comunitatii de afaceri astfel create si propune o abordare informala in construirea relatiilor organizationale dintre parteneri.

Club Capital Round Table va avea loc in aceasta seara (7 iunie), la American House, sala de conferinte New York, incepand cu ora 18.00. Evenimentul va fi urmat de un cocktail.

0-3168-capitallogocuumbra1.jpg