Cei doi parteneri au lansat astăzi, oficial, agregatorul online de știri CorectNews. Site-ul va publica și conținut propriu, creat de echipa de jurnaliști ai companiei, dar 70% din informațiile publicate vor fi preluate de la ziare și reviste online. Pentru CorectNews lucrează, în acest moment, 50 de angajați și 40 de colaboratori. Redacția nu avea un sediu, iar ședințele de redacție, zilnice, vor avea loc pe Skype.
Până la sfârșitul anului viitor, celor două site-uri existente (CorectBooks și CorectNews) li se vor adăuga și altele. De exemplu, la începutul anului viitor va fi lansat CorectBlogs, iar până la sfârștirul anului CorectBazar, proiect despre care reprezentanții companiei nu au dorit să facă publice niciun fel de detalii. În acest moment, blogurile asociate site-ului CorectBlogs cumulează 3.306.459 vizitatori unici pe lună și 47.925.419 afișări pe lună, conform informațiilor furnizate de de reprezentanții Corect, care mai spun că abia de acum vor începe să atragă cu adevărat parteneri.
„Ne propunem să depășim 1,5 milioane de clienți unici pe lună, însemnând peste 25 milioane de afișări, într-un termen cât mai scurt”, a mai spus Stănescu. Munca la acest proiect a început în urmă cu circa cinci luni și „se va finaliza peste doi ani”, spun cei implicați. 
Conform datelor SATI de pe luna octombrie, aproximativ 1,5 milioane de unici au avut cele mai cunoscute site-uri de știri din România, cum ar fi hotnews.ro, realitatea.net, stirileprotv.ro sau chiar adevarul.ro, site deținut tot de Patriciu.