Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că patronul firmei Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, în vârstă de 41 de ani, a murit în urma unui accident rutier, petrecut între Jebel şi Şag.

"Şoferul autoturismului Mercedes S Klasse venea dinspre localitatea Şag când a intrat într-o depăşire fără să se asigure. Din sens opus venea un TIR înmatriculat în Macedonia. Şoferul TIR-ului este macedonean. Cele două maşini au intrat în coliziune, iar şoferul autoturismului Mercedes a murit în urma impactului", a spus Mezdrea.

Conform TOP 300 Capital, patronul firmei de transport şi logistică Edy International Spedition, Alin Alexandru Popa, din Brad, este cel mai bogat hunedorean.

Averea lui Alin Popa este estimată la 125 de milioane de euro.
Alin Popa era căsătorit şi avea un baiat de 18 ani
Liderul transportatorilor din România, Edy Spedition își leagă numele de cel al unicului fiu Alin Alexandru Popa, Edy Popa, care a terminat anul trecut unul dintre liceele exclusiviste din Elveția cu rezultate foarte bune. 
Alin Popa declara, anul trecut, pentru Capital: "Soţia mea şi cu mine suntem foarte bucuroşi şi mândri că, anul acesta, fiul meu Edy, a absolvit liceul, o instituţie care este parte a International Baccalaureate Organization".
În ultimii trei ani, Alin Alexandru Popa își descoperise un hobby nou: zborul cu avioane uşoare. “Deţin un brevet de pilot pentru zborul cu avioane uşoare şi de curând am participat şi am câştigat cupa Aerobanat, competiţia naţională de aeronave ultrauşoare, cu avionul meu, povestea acum doi ani  Alin Alexandru Popa pentru Top 300 Cei mai bogați români.
Cine este Edy Spedition

edy International Spedition este cel mai mare transportator de mărfuri generale din România. Compania deţine cea mai mare flotă din ţară, peste 1.000 de ansambluri, experienţă de 20 ani în industria transportului general de marfă din ţara noastră şi un portofoliu de clienţi care include cele mai mari companii producătoare de bunuri de consum.

Activitatea edy International Spedition este coordonată prin cele patru centre operaţionale din Bucureşti, Timişoara, Deva şi Turda, dar camioanele edy International Spedition sunt prezente pe autostrăzile din întreaga Europă.
Grupul Edy este singurul transportator român care și-a deschis puncte de lucru în Uniunea Europeană, mai exact în Polonia.