Dar ea nu nu conduce în mod automat la ieftinirea pâinii, creează doar o condiţie favorabilă în această direcţie. Producătorii şi comercianţii de pe lanţul pâinii mai au multe costuri de producţie a căror taxare rămâne neschimbată şi care se vor reflecta în preţul produsului final fără a fi compensate de această reducere.
În toamna-iarna acestui an preţul pâinii are toate şansele să scadă – şi aceasta la nivel mondial, nu doar în România – lucru care sigur pune în discuţie calitatea reducerii TVA-ului de a fi un factor determinant puternic.
Continuarea pe agrointel.ro
Patru motive mult mai bune decât TVA pentru care pâinea ar trebui să se ieftinească

7 august 2013, 15:09
Ultima modificare în 7 august 2013, 18:09
Scăderea taxei pe valoarea adăugată (TVA) de la 24% la 9% este o semnificativă reducere a poverii fiscale pentru comercianţii de pe lanţul pâinii - o reducere de peste 50% dintr-un singur pas.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook