DSLR-ul EOS 5D Mark III a primit premiul “European Advanced SLR Camera 2012-2013”, aparatul PowerShot G1 X a fost numit “European Compact Camera 2012-2013”, camera video LEGRIA HF M52 a câştigat premiul “European Camcorder 2012-2013”, iar PIXMA PRO-1 a fost premiat cu “European Photo Printer 2012-2013”, scoţând astfel în evidenţă calitatea de lider de piaţă a produselor foto şi video Canon.

Premiile EISA sunt acordate în funcţie de voturile editorilor celor mai importante 50 de reviste din 18 ţări. Aceste premii scot în evidenţă combinaţia de tehnologie avansată, funcţii şi design de top. Juriul ediţiei de anul acesta a considerat că cele patru produse Canon sunt cele mai bune din categoriile în care au fost încadrate.

 “Vrem să oferim tuturor posibilitatea de a captura şi de a împărtăşi momentele speciale, fie prin cadre statice sau video, la o asemenea calitate încât fiecare să simtă că este parte din acea imagine. Aceste premii EISA reprezintă o recunoaştere la nivel de piaţă şi recompensează dedicarea echipelor noastre, al căror obiectiv este întotdeauna să ofere consumatorilor şi profesioniştilor doar produse de calitate”, a declarat Steve Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging Group, Canon Europe.