Pe www.watchshop.ro gasesti o gama variata de ceasuri originale, peste 40 de branduri de renume precum Seiko, Citizen, Casio, Fossil sau ceasuri Guess. Preturile pornesc de la 86 de lei la ceasuri Casio si urca pana la 13 000 de Lei. Iti poti alege dintre modele Fashion, Clasice, Elegante,  dar si Sport si Casual.
Pe data de 22 Noiembrie, daca vei intra pe WatchShop.ro, vei gasi cele mai mari reduceri din intreg anul, care vor ajunge pana la 90%.  In acest an oferta de ceasuri de mana barbatesti si de dama va fi mult mai variata decat in anul 2012 si vor fi incluse  la reducere branduri care nu au mai avut niciodata discounturi atat de mari. In plus poti profita de Campania speciala conform careia, in cazul in care produsul pe care il cumperi inainte de Black Friday  intra in promotia Black Friday, WatchShop.ro iti da banii inapoi, cash, nu sub forma de voucher.
Nu ai cum sa nu ai un ceas la mana atunci cand iesi in oras sau cand participi la un eveniment deosebit. Daca doamnele pot purta margele, cercei, bratari sau alte accesorii, pentru domni, un ceas de marca este singurul accesoriu care da culoare, elegant si prestanta.
Ai o multitudine de modalitati de plata fie integral, fie in rate cu dobanda 0%. Platile pe site-ul WatchShop.ro sunt securizate, deci nu vei avea nici cea mai mica problema la plata online prin card. Garantat, banii vor ajunge acolo unde trebuie iar comanda va fi livrata direct la tine acasa.
Nu risti absolut nimic. In cazul in care vrei sa faci un cadou iar persoanei respective nu i se potriveste produsul sau doreste alt model, ai 365 zile la dispozitie sa il schimbi cu un altul, sau daca nu gaseseste un alt model care sa ii placa, banii iti vor fi returnati pe loc.