Banca Transilvania (BT) si Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) au incheiat o conventie care prevede, incepand cu luna martie, posibilitatea incasarii pensiilor prin intermediul cardului Visa Electron “Global” de la Banca Transilvania, informeaza un comunicat BT. 

“Foarte multi pensionari au solicitat in ultimul timp la Banca Transilvania virarea pensiilor in conturi, ei fiind atrasi de numarul mare de sedii, de amabilitatea personalului, dar si de produsele noastre – in special de cele de economisire. Colaborarea cu Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale faciliteaza abordarea acestui segment distinct de clienti, pentru care punem la dispozitie unul dintre cele mai atractive instrumente de plata: cardul pentru plata pensiilor, simplu, usor de utilizat si cu costuri foarte mici, cele mai multe tranzactii nefiind comisionate”, a declarat Gabriela Nistor, director Retail Banking, Banca Transilvania. 

Toate unitatile Bancii Transilvania vor permite folosirea cardului “Global” si vor putea acorda consultanta pensionarilor.   

Banca Transilvania (BT) a fost infiintata in 1994 si detine in prezent 356 de unitati si aproximativ 4.500 de angajati. BT este cotata la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 1997.

 

Sursa: Capital 19 Martie 2007