Din luna aprilie, în GMP PR se bea Pepsi. Agenţia  a fost selectată în urma unei licitaţii să gestioneze comunicarea corporate pentru producătorul şi distribuitorul de băuturi răcoritoare PepsiAmericas.

GMP PR va oferi PepsiAmericas servicii de consultanţă, media relations, crisis management, comunicare internă, organizare de evenimente şi sprijin în dezvoltarea şi implementarea programelor CSR.

În România, PepsiAmericas produce şi distribuie mărcile Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Lipton Ice Tea, Gatorade, Prigat şi Roua Munţilor, şi are 1250 de angajaţi.

“2009 este un an important în viaţa companiei. Avem multe veşti bune şi aveam nevoie de un partener cu experienţă, care să aducă un suflu nou în comunicarea noastră corporate”, spune Ana-Maria Măciucă, PR Responsible PAS România.

„PepsiAmericas este o companie cunoscută în primul rând prin brandurile sale. Obiectivul nostru din acest an este să prezentăm publicului povestea din spatele business-ului de succes din România. Este o latură mai puţin vizibilă a companiei, dar nu mai puţin interesantă”, a declarat Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR.

PepsiAmericas a intrat pe piaţa din România în 2006, când a achiziţionat compania locală de îmbuteliere, Quadrant Amroq Beverages, care deţinea şi drepturile de distribuţie pentru brandurile PepsiCo şi Prigat. PepsiAmericas are peste 20.000 de angajaţi pe plan internaţional şi operează 33 unităţi de producţie şi peste 185 de centre de distribuţie.

GMP PR este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice  din  România. Cu o echipă de 21 de specialişti în comunicare, agenţia oferă servicii de consultanţă în PR pentru companii precum Ericsson România, Toyota, Apa Nova, Romtelecom, A&D Pharma, Henkel, Alexandrion, Bayer Schering Pharma sau Interex. Activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award. Printre distincţiile primite, numărându-se “Newcomer European Agency of the year” sau ”Romanian PR Agency of the year”.