Pescobar și Ștefan Mandachi s-au aliat într-un „experiment istoric”

Afaceristul din Suceava îi oferă lui Pescobar restaurantul său pentru a-și desfășura activitatea. Astfel, șeful Tavernei Racilor va opera în cadrul hotelului de patru stele al lui Mandachi.

Paul Nicolau se bucură de succesul afacerilor sale și plănuiește să le extindă. După o serie de negocieri, el a încheiat un acord cu Ștefan Mandachi pentru un nou proiect. Mandachi îi va pune la dispoziție restaurantul din hotelul său de patru stele, pentru a aduce un suflu proaspăt în afacerea lui Nicolau.

Pescobar va deschide temporar o nouă locație în hotelul lui Ștefan Mandachi. El plănuiește un concept inovator și va opera la această locație timp de o lună, începând cu începutul lunii octombrie. Până atunci, Pescobar și Mandachi vor finaliza toate pregătirile necesare pentru lansare.

Mandachi a anunțat că a ales să desfășoare un experiment istoric în industria HoReCa, colaborând cu renumitul Pescobar.

„Am decis să facem un experiment în HoReCa, un experiment istoric. Eu împreună cu celebrul Pescobar”, a spus Mandachi.

pescobar
Paul Nicolau, patronul de la „Taverna Racilor” / SURSA FOTO: Facebook

Un restaurant pop-up „Taverna Racilor”

Pescobar a exprimat recunoștință pentru oportunitatea de a colabora cu Mandachi, afirmând că experimentul propus constă în deschiderea unui restaurant pop-up „Taverna Racilor”. El a explicat că va aduce echipa sa completă, inclusiv managerii, hostessele, bucătarii și întreaga ofertă culinară, pentru a opera în restaurantul lui Mandachi timp de o lună.

Pescobar a subliniat că, în această perioadă, va transforma locația într-o experiență dedicată bucătariei Tavernei Racilor, invitând toți iubitorii de mâncare să se bucure de acest concept special.

„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant!

Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot… unde? La el (Mandachi – n.red.) la restaurant.

Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele”, a declarat Pescobar.