Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, a primit o lovitură de la ISU Cluj. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a închis Taverna Racilor din Cluj-Napoca.
Pescobar a primit o lovitură de la ISU Cluj
Amintim că Taverna Racilor a fost deschisă la Cluj în urmă cu o lună. Totuși, ISU Cluj a închis locația, după ce pompierii au descoperit că amplasamentul nu respecta normele în vigoare.
Potrivit ISU, s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu. Acestea erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului.
Mai mult, terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.
În acest context, s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei. A fost aplicată și măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv.
„În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit. În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu.
Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.
În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj într-un comunicat.
Ce a făcut omul de afaceri după ce i-a luat foc restaurantul
Anterior, Pescobar a postat pe TikTok, rețeaua pe care este extrem de prezent, un clip video în care le-a arătat celor care îl urmăresc ce a făcut după ce i-a luat foc restaurantul.
Cu un calm surprinzător, acesta a mers la un alt restaurant celebru, Pescăria lui Matei, unde a mâncat o ciorbă de perișoare de pește. Totodată, și-a exprimat bucuria că în urma incidentului de la Snagov nu a pățit nimeni nimic.
Apoi, a precizat că restaurantul nu avea asigurare. Conform specialiștilor de la ISU, restaurantul nu doar că nu avea asigurare, dar nu avea nici autorizație de securitate la incendiu.
Pescobar a declarat, în timp ce era la masă, că își îneacă amarul într-o ciorbă de perișoare de pește și că „ne bucurăm de viață în continuare.”