Arenele Carierei, targ de cariera dedicat tinerilor profesionisti care sunt in procesul de constructie a carierei, se va desfasura in perioada 30 martie-1 aprilie la Teatrul National Bucuresti, Galeriile Artexpo.

“Asteptam peste 10.000 de tineri profesionisti cu profile foarte competitive, judecand dupa profilul participantilor din toamna. Conform studiului de piata realizat la editia din toamna candidatii asteptati sunt tineri profesionisti cu maxim cinci ani de experienta, dar si studenti si absolventi” a declarat Dragos Gheban, director executiv BusinessIQ.

Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind aproximativ 400 de posturi incepand de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita cinci ani de experinta. Domeniile reprezentate in cadrul evenimentului sunt bancar, IT&C, constructii, inginerie, telecomunicatii, bunuri de larg consum, farmaceutice.

Printre companiile participante la targ se numara BRD, Raiffeisen Bank, Bancpost, Citigroup, CEC, Ernst&Young, KPMG, TMF, P&G, Coca-Cola HBC, Pepsi, Cosmote, Romtelecom, Zapp, Connex-Vodafone, IXIA, IBM, Uti, Siemens, Dacia, Imsat, Philips, Michelin, Rompetrol, Pfizer, Colliers, Eurisko.


Sursa: Capital, 20 martie 2006