Compania Philips anunţă disponibilitatea în România a monitorului Philips LightFrame, care reduce substanţial oboseala ochilor.

Monitorul Philips LightFrame are o diagonală de 22 de inch şi un finisaj lucios de culoare albă. Ceea ce îl face special faţă de celelalte monitoare este însă tehnologia LightFrame. Aceasta face ca monitorul să emită o lumină albastră care relaxează utilizatorul, ridică nivelul de concentrare  şi reduce fenomenul de oboseală a ochilor.

Monitorul LightFrame încorporează de asemenea o varietate de tehnologii menite să garanteze o redare optimă a imaginii precum SmartContrast12000:1, care garantează o imagine vibrantă printr-un negru profund şi SmartImage, care îmbunătăţeşte contrastul, saturaţia culorilor şi claritatea fotografiilor şi a filmelor.

Philips LightFrame dispune de o garanţie valabilă trei ani şi a fost premiat cu Energy Star pentru utilizarea eficientă a energiei. Monitorul LightFrame este disponibil în principalele magazine de electronice, la un preţ recomandat de 999 lei.

SURSA: Philips