Cu cateva zile in urma, producatorul de aparatura electrica Philips a lansat la nivel european prin divizia sa de aparatura electrocasnica si de ingrijire personala (DAP), un nou produs destinat exclusiv barbatilor: Arcitec. Acest nou aparat de barbierit are ca principal atu in fata concurentei capacitatea de rotire si pivotare partii superioare, rezolvand una dintre marile probleme ale utilizatorilor, zonele mai greu accesibile. Conform celor de la Philips DAP, “barbieritul perfect este acum posibil, datorita noului Philips Arcitec – primul aparat de ras electric cu “Flex & Pivot Action”, care iti garanteaza un barbierit perfect neted pe gat, barbie si fata”.

Pe langa posibilitatea de a utiliza un aparat de barbierit cu adevarat performant, posesorii beneficiaza si de o tehnologie cu totul noua destinata curatarii acestuia. In afara de spalarea clasica sub jet de apa, pachetul Arcitec poate fi achzitionat si impreuna cu un sistem de curatare automat care nu necesita prezenta unei surse de apa. Printre caracteristicile noului Arcitec se numara “Flex & Pivot Action” care face ca barbieritul zonelor greu accesibile, cum ar fi conturul gatului, sa fie la fel de usor ca barbieritul fetei, capetele “Triple-Track” pentru un barbierit mai rapid si mai neted, Super “Lift & Cut”, un sistem cu doua lame (prima lama ridica parul, cea de-a doua taie si “Tube Trimmer”, care asigura o forma perfecta a mustatii si a perciunilor. Designul noului Arcitec este extrem de atractiv, cei de la Philips DAP incercand sa pozitioneze aparatul intr-o categorie similara telefoanelor mobile unde nu conteaza numai performantele ci si aspectul.

In Romania, produsul va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an si va avea un pret de aproximativ 350 de euro.  

Sursa: Capital