Piata locala de sisteme de comunicatii profesionale ar putea ajunge in acest an pana la o valoare de 30 milioane de euro, conform declaratiei lui Dorel Nasui, presedinte si CEO al American International Radio (AIR).

Cele mai mari contracte pe aceasta piata apartin in acest moment Ministreului de Interne, Politiei, Ministerului Sanatatii dar si companiilor de utilitati precum Electrica sau Romgaz, a mai declarat Dorel Nasui. Cele mai importante contracte ajung la o valoare de 10 milioane de euro.

American International Radio a luat nastere in 1990 sub forma de Distribuitor International Motorla pentru ca in 2007 sa obtina titlul de „Cel mai mare distribuitor international Motorola”. AIR are reprezentante in 10 tari si parteneri in peste 60 de tari, in intreaga lume.

„In acest moment AIR detine 60% din piata de comunicatii profesionale, fiind unul dintre principalii parteneri ai Motorola” a mai adaugat CEO-ul AIR.

In 2009, AIR (American International Radio Inc.) isi propune sa-si largeasca baza de produse prin includerea solutiilor bazate pe aplicatii, iar ca strategie de marketing, sa ofere pachete de solutii integrate pentru clientii sai, incepand cu evaluarea tehnologica a nevoilor de comunicare pana la proiectarea infrastructurii de programe si aplicatii.