„TOŢI FIII MEI“
 600.331 LEI

Piesa scrisă de Arthur Miller, în regia lui Ion Caramitru, îi are în rolurile principale pe Victor Rebengiuc şi Sanda Toma şi se joacă la Sala Mare a TNB. Povestea, respectând regula tragediei greceşti de timp, spaţiu şi acţiune, este inspirată dintr-un fapt real, preluat de dramaturg din paginile unui ziar. Pe parcursul celor 36 de reprezentaţii, care au avut loc de la începutul celei mai recente stagiuni, piesa a avut peste 29.000 de spectatori.

206-50573-04_radubeliganlocul2_15.jpg„EGOISTUL“
321.354 LEI

Este unul dintre cele mai longevive spectacole ale Teatrului Naţional din Bucureşti, care se joacă de ani de zile cu casa închisă. Sub bagheta maestrului Radu Beligan (91 de ani), în dubla sa calitate de actor-regizor, prinde viaţă piesa dramaturgului francez Jean Anouilh, scrisă în 1981, o viziune lucidă de­spre viaţă şi moarte, iubire şi căsnicie, părinţi şi copii, sănătate şi boală, prietenie, egoism şi generozitate.

206-50574-04_alexandruarsinellocul3_15.jpg„OMUL CARE  A VĂZUT MOARTEA“
300.000 LEI

Spectacolul este un musical scris de Marius Ţeicu şi Octavian Sava, după Victor Eftimiu. Din distribuţie fac parte mari actori ai scenei româneşti, cum ar fi Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Moraru, Nae Lăzărescu şi Valentina Fătu. De cinci ani, spectacolele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti se joacă la sala Rapsodia, pentru că sala Savoy se află în renovare în tot acest timp şi va fi redeschisă luna viitoare.