BCR a lansat platforma BCR Trader, platformă concepută pentru investitorii activi, care tranzacționează instrumente financiare cu marjă foarte mare (începând de la 1% pentru unele instrumente), și care oferă un set complex de modele de analiză, atât tehnică cât și fundamentală.
„BCR Trader va permite clienţilor să tranzacţioneze o serie de clase de active, precum Forward FX, Opţiuni FX având drept activ suport 155 perechi valutare  – inclusiv mărfuri şi mai mult de 6.600 CFD-uri, cu spread-uri începând de la 2 pips. Totodată, ne-am propus să creăm un spaţiu de lucru flexibil şi o interfaţă prietenoasă care să ofere traderilor cât mai mult control asupra mediului de tranzacţionare online, acordându-le libertatea de a-şi gestiona spaţiul de lucru personalizat”, a declarat Răzvan Furtună, șef department de Vânzări Produse de Trezorerie Către Clienți Retail, Direcția Piețe Financiare din cadrul BCR.
Clienţii au la dispoziţie pentru gestionarea poziţiilor deschise prin intermediul platformei BCR Trader cele mai uzuale tipuri de ordine (stop loss, trailing stop, limit), precum şi funcţionalităţi avansate pentru urmărirea situaţiei contului în timp real (tranzacţii, poziţii deschise, marjă utilizată, profit/pierdere, etc.) Alimentările și retragerile pot fi efectuate de către client în contul BCR Trader în aceeaşi zi (în cazul în care contul sau curent este deschis tot la BCR).
Recent, a fost lansată platforma de tranzacţionare BCR Broker care oferă acces investitorilor la acţiuni, obligaţiuni şi certificate listate pe piaţa locală (Bursa de Valori Bucureşti), sau pe pieţele internaţionale. Cele două platforme – BCR Trader şi BCR Broker – sunt integrate în portalul de investiţii https://investiţii.bcr.ro.