Dupa ce a deschis un club in zona de lux Palms Resort din Las Vegas in octombrie 2006, Hugh Heffner, "parintele" Playboy, a pus ochii pe Asia. Mai precis pe centrele de lux ale continentului asiatic: Honk Kong si Macao.

Heffner va deschide un centru Playboy Mansion in Macao, pe o suprafata de 3.600 de metri patrati, care va include o piscina gigant, restaurante, cascade artificiale, mese de jocuri de noroc si un hotel sub formade vila de lux, cu apartamente personalizate.

Noul centru va primi clientii cel mai devreme spre sfarsitul lui 2009 si va fi practic de doua ori mai mare decat clubul din Las Vegas.

Playboy vinde haine sub brand propriu in 620 de magazine agreate din China si urmareste sa se extinda puternic in Bangkok si Tokio, avand aici un public dornic de a cumpara tot ce poarta emblema iepurasului.

Macao, aflat la o ora de mers cu ferryboat-ul de Hong Kong, cunoaste o explozie a industriei jocurilor de noroc, mai ales din 2002, cand SUA au renuntat la monopolul asupra brand-urilor de casionuri celebre, precum  Wynn, Sands sau Venetian.

Anul trecut, Macao a depasit renumita Las Vegas Strip in ceea ce priveste veniturile din jocuri de noroc.

Sursa: CNN Money