Centrul de Fertilitate este găzduit într-o clădire din zona de Nord a Bucureştiului, pe o suprafață de 600 mp şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

Gama completă de investigaţii, rata de succes de peste 51%, relaţia apropiată medic-pacient, cât mai ales sistemul de monitorizare permanentă, între clinica din Austria şi centrele de fertilitate din România, reprezintă avantajele cu care Clinica Polisano intră pe piaţa serviciilor medicale de acest tip, în Bucureşti, spun reprezentanții companiei.

Printre serviciile medicale oferite se numără tehnicile de reproducere umană asistată de tipul inseminării intrauterine, fertilizare in vitro simplă sau cu injecţie intracitoplasmatică cu spermă, analize hormonale şi uzuale complete, histerosalpingografie, laparoscopie diagnostică şi terapeutică, histeroscopie, intervenţii chirurgicale, spermogramă, spermocultură, puncţie testiculară. Mai mult, Centrul de Fertilitate Polisano operează cu metode de tratament moderne de reproducere asistată, precum cultura de blastocist, care aduce o rată de succes mult mai mare.