Unitatea medicală este situată în staţiunea Mamaia, la parterul complexului hotelier Flora, iar serviciile medicale se adresează mai ales locuitorilor din Năvodari, Mamaia Sat şi staţiunea Mamaia.  "La ambulatoriul din Mamaia se pot adresa şi persoanele cărora medicii le-au prescris tratament perfuzabil, pacienţii putând urma tratamentele în condiţii adecvate, sub supravegherea cadrelor medicale competente, iar la final pleacă acasă", a declarat pentru Agerpres managerul Spitalului Privat ISIS, dr. Mohamed Zaher.
Camera de Urgenţă, din cadrul Centrului medical multifuncţional – Flora, are program de permanenţă, pacienţii beneficiind la orice oră de analizele şi investigaţiile necesare şi tot aici se află o sală de tratamente, sală de recoltări probe şi cabinete de consultaţii pentru specialităţile: neurologie, medicină internă, O.R.L., oftalmologie, obstetrică – ginecologie, reumatologie, chirurgie, ortopedie, endocrinologie, cardiologie, diabet zaharat şi nutriţie. 
Centrul dispune şi de compartiment de spitalizare de zi, cu 22 de paturi dispuse în rezerve de câte un singur loc, cu televizor, internet şi grup sanitar propriu, pentru bolnavii ce necesită supraveghere. De asemenea a fost amenajat şi un salon de Terapie Intensivă şi unul pentru persoanele cu dizabilităţi.
Spitalul privat ISIS a fost inaugurat în urmă cu trei, fiind prima unitate spitalicească privată din sud-estul României, investiţia iniţială depăşind 6 milioane de euro.