Bancpost a fost desemnata de catre publicatia Euromoney drept « Cea mai buna banca din Romania in guvernanta corporativa ». Ceremonia de decernare a premiului a avut loc la sfarsitul lunii septembrie a anului curent, la HAY Adams Hotel din Washington DC.




“ Acest premiu ne onoreaza si ne obliga totodata, cu atat mai mult cu cat Bancpost se afla in plin proces de restructurare si modernizare, iar aplicarea corecta a principiilor guvernantei corporative nu poate decat sa conduca la infaptuirea cu succes a acestui proces in interesul actionarilor, salariatilor si clientilor nostri. ”, a declarat Mihai Bogza, presedinte al Consiliului de Administratie Bancpost.



La ceremonia de decernare a premiului au fost prezente oficialitati din lumea financiar bancara, ministri de finante, guvernatori de banci centrale, presedinti de banci comerciale, reprezentanti ai unor grupuri de presa din domeniul financiar bancar, sositi in capitala americana cu ocazia Adunarii Generale Anuale a Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International.




Sursa: Capital, 07 octombrie 2005