Nostradamus a prezis Al Treilea Război Mondial

Prezicătorul francez Nostradamus atrage atenția în continuare cu celebrele sale profeții despre viitor. Predicțiile sale pentru anul 2024 vorbesc despre „haos” și incertitudine în întreaga lume. Câteva dintre evenimentele la care a făcut referire profetul sunt Al Treilea Război Mondial, un mare cutremur în California sau încălzirea globală.

Profetul a anunțat un conflict de șapte luni care a fost interpretat ca începutul celui de-Al Treilea Război Mondial.

„Șapte luni de la Marele Război, oameni uciși de fapte rele”, a scris el.

Unii cred că războiul din Ucraina corespunde acestei profeții. Alții au în vedere posibilitatea unui conflict major declanșat de China din cauza intereselor pe care le are în Taiwan. Profetul a prezis un nou război în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, inclusiv Statele Unite, Rusia și China.

Poezia care evocă acest război sună în felul următor:

„Trei dintre ei vor fi în curând duși la nimic de către Antihrist,

Războiul lui va dura douăzeci și șapte de ani,

Eretici morți, prizonieri alungați.

Sângele, corpul uman, apa înroșită, Pământul a salutat.”

Cutremur devastator în California

Nostradamus avertizează și cu privire la un cutremur puternic care va lovi California:

„Solul al douăzeci și treilea în Taur, atât de puternic, va face pământul să tremure, Marele Teatru se va umple, apoi se va prăbuși, Aerul, Cerul și Pământul vor deveni întunecate și tulburi, La acea vreme, Infidelul va naviga între Dumnezeu și sfinți.”

Această previziune coincide cu altele care indică riscul unui cutremur major în această regiune.

Experții au descifrat „Marele Teatru” ca fiind California, statul SUA care găzduiește Hollywood, centrul principal al industriei de divertisment mondiale.

Tot dintre profeții, desprindem o schimbare în Vatican, adică va fi un nou Papă. Nostradamus subliniază că Papa Francisc își va părăsi locul din cauza vârstei sale înaintate. În locul lui va veni o persoană obscura și periculoasă care va face scandal.

Printre viziunile celebrului profet mai găsim încălzirea globală, conducerea liderului Rusiei va fi pusă la încercare fiind anul Dragonului.

Apoi, Nostradamus vorbește despre marea putere a Chinei, care va prelua puterea mondială. Va apărea un lider carismatic în Europa.

Oraculul medieval a „văzut” și câteva momente ale medicinei mondiale. Unul dintre ele este despre organele artificiale care vor salva vieți. O altă profeție este despre inteligența artificială, care va face un salt spectaculos.