Aplicaţia dezvoltată de Hostway permite publicarea pe wall-ul utilizatorilor Facebook, a stream-ului şi inserarea lui în orice tab de pe o pagină Facebook. Cu alte cuvinte, acum un stream live poate fi vizionat pe Facebook la fel ca un clip YouTube.

În plus, atunci când este inserat într-o pagina, streamul este: adaptiv – calitatea sa depinde de calitatea conexiunii internet şi puterea de procesare a device-ului de pe care este vizionat accesibil pe toate device-urile mobile – iPhone, iPad, device-uri bazate pe Android si Windows Phone 7.

“Cred că aplicaţia pe care am dezvoltat-o e cea mai bună soluţie, în acest moment, pentru companiile care ştiu să folosească la potenţial maxim reţelele de socializare. Consumatorii sunt pe Facebook. Conţinutul video premium, live trebuie să fie şi el acolo. Nu prin improvizaţii, ci cât mai profesionist”, a declarat
Flaviu Rădulescu, General Manager Hostway România.

Prima companie care a folosit această aplicaţie a fost Dacia.

 “Dacia este un brand european, modern şi conectat la ultimele tendinţe adoptate de publicul nostru.  A fi pionieri în digital e foarte important pentru noi şi suntem încântaţi că am reuşit ca prin intermediul Facebook să aducem publicul tânăr atât de aproape de marca Dacia”, a declarat Mihai Bordeanu, director de marketing Dacia – Renault.

Fondată în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezență în 13 țări, 15 datacentere, 17 centre operaționale și peste  700 angajați.  Filiala din România a fost lansată în martie 2006 și a devenit în scurt timp unul din cei mai importanți jucători din piața locală de hosting.