BenQ, lider mondial în zona de imagine, lansează pe piaţa din România E1240, o nouă cameră foto din seria Elegance şi prima cameră a taiwanezilor care filmează HD la 720p.

Noua cameră foto digitală vine cu funcţii de fotografiere a panoramelor, un mod special Fisheye şi un display de 2,7 inch mai luminos.  Aceasta are o grosime de doar 18 mm, este bazată pe un senzor Panasonic de 12MP 1/2.3 inch CCD şi echipată cu lentile între 35 şi 105 mm şi zoom optic 3X.

Noua cameră înregistrează video la rezoluţia de 1.280×720 cu sunet integrat. E1240 transformă cu funcţiile sale P/AV/TV, Super Shake Free (S.S.F.), selecţia suprafeţei AF, mod M-Burst, mod Fisheye şi Panoramă procesul de fotografiere într-o experienţă deosebit de plăcută, lipsită de efort pentru orice utilizator.0-53152-cam2.jpg

BenQ E1240 are meniu în limba română şi se comercializă în România în kit-uri ce conţin: aparatul foto, acumulatorul, încărcătorul pentru acumulator, gentuţa pentru cameră, manualul şi CD-ul cu drivere.

Camera este disponibilă prin intermediul distribuitorilor BenQ: Asbis, Darer, IT Direct, RHS, Scop la un preţ recomandat de 335 lei plus TVA, începând de luna acesta.

SURSA: BenQ