Compania CoSoSys, specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reţelelor şi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile, a lansat prima soluţie de securizare a dispozitivelor portabile, compatibilă cu Windows 7 şi Mac OS X Snow Leopard.

CoSoSys, dezvoltator de vârf de soluţii de securizare a dispozitivelor de stocare portabile şi a porturilor, a anunţat lansarea celei mai recente versiuni a aplicaţiei Endpoint Protector 2009, prima soluţie de acest tip compatibilă cu noul sistem de operare Windows 7 şi cu ultima versiune Mac OS X Snow Leopard.

Endpoint Protector 2009 este prima soluţie ce oferă control sporit asupra datelor confidenţiale ale companiilor, ajutându-le astfel să administreze eficient ameninţările informatice specifice mediului modern de afaceri, de la competitori şi foşti angajaţi cu rele intenţii, la pierderi accidentale de date.

Soluţia este concepută pentru a minimiza ameninţările interne, a reduce riscul scurgerilor de date şi a controla dispozitivele conectate la calculator. Aceasta le permite departamentelor IT să controleze în mod proactiv utilizarea internă a dispozitivelor, în timp ce înregistrează toate datele transferate prin reţea şi criptează datele în tranzit pe dispozitivele portabile.

Noua versiune Endpoint Protector este disponibilă ca versiune de încercare gratuită de 30 de zile pentru Windows XP, Vista, Windows 7 şi Mac OS X sau demo online pe site-ul EndpointProtector.com.

SURSA: CoSoSys