Administraţia locală a comunei Bolintin-Deal, din judeţul Giurgiu, vrea să atribuie, printr-o licitaţie deschisă, un contract pentru asfaltarea mai multor străzi din Bolintin-Deal şi Mihai Vodă, proiect estimat la 35,2 milioane lei (8,2 mil. euro), fără TVA.

„Unul dintre obiectivele prioritare ale primăriei comunei Bolintin Deal îl constituie asigurarea infrastructurii rutiere necesare desfaşurării în bune condiţii a activităţilor locuitorilor din satele Bolintin Deal şi Mihai Vodă. Din acest punct de vedere, primăria comunei Bolintin Deal vizează aducerea la parametrii funcţionali a străzilor care fac obiectul lucrărilor executate în cadrul contractului ce urmează să fie atribuit”, se arată într-un anunţ al instituţiei.

Autoritatea contractantă vizează modernizarea a minim 40 de străzi, conform specificaţiilor din caietul de sarcini.

Lucrările vor avea o durată de 48 de luni de la data atribuirii şi vor fi finanţate de la bugetul local şi alte surse, precum împrumuturi sau granturi.

Criteriile de atribuire sunt preţul ofertei, cu o pondere de 51%, proiectul de management al traficului (20%), metodologia de executare a terasamentelor prin utilizarea tehnologiilor de control 2D – laser/3D – GPS (10%), perioada de garanţie a lucrărilor executate (5%), perioada de graţie la obligaţiile de plată ale autorităţii contractante (5%), durata de execuţie (5%) şi cea de elaborare a proiectului tehnic (4%).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 septembrie.

SURSA: Mediafax