Așadar, primarul din Crevedia a declarat recent că nu se simte vinovat pentru exploziile care au zguduit localitatea. Acesta a subliniat și că ceea ce s-a întâmplat a fost o tragedie și suferă „alături de comunicate”.
Potrivit edilului, autoritățile sunt alături de cetățeni și fac tot posibilul pentru a-i ajuta să revină la o viață normală.
Primarul din Crevedia spune că autoritățile sunt alături de cetățeni
De asemenea, Florin Petre a declarat și că nu-l cunoaște pe patronul care are compania cu stația GPL.
„Sincer, nu mă simt vinovat cu nimic. Ba din contră, sufăr alături de comunitatea noastră locală, pentru ce s-a întâmplat. A fost o tragedie, din punctul meu de vedere și suntem lângă cetățenii care sunt în suferință și încercăm să facem tot posibilul pentru a-i ajuta să revină la o viață normală. (…) Nu-l cunosc pe patronul care are compania cu stația GPL. Pe tatăl lui, Ion Doldurea, îl știu de la televizor”, a spus Florin Petre.
Ancheta în urma exploziilor din Crevedia a scos la iveală o serie de înregistrări video din seara de sâmbătă
Amintim că exploziile din Crevedia au provocat o adevărată tragedie, iar ancheta continuă. Potrivit jurnaliștilor Antena 3, anchetatorii sunt la un pas de a obține înregistrări video ale evenimentului tragic de sâmbătă.
Dragoș Boța, jurnalist Antena 3, a anunțat că anchetatorii au descoperit luni, 28 august, un DVR pe care sunt stocate înregistrările camerelor de supraveghere din perimetrul stației.
„Ieri, anchetatorii au reușit un pas important, ajungând până aproape de epicentrul exploziei și s-a reușit, din informațiile pe care le avem, să se recupereze un DVR unde sunt stocate toate înregistrările de la camerele de supraveghere din acel perimetru. Aceasta ar fi vestea bună”.
Din păcate, înregistrările au fost deteriorate de incendiu. Cu toate acestea, autoritățile lucrează pentru recuperarea lor.
„Vestea mai puțin bună este că acest aparat, din cauza exploziilor, nu se află în cele mai bune condiții iar acum este o chestiune ”de noroc” ca tehnicienii instituțiilor care se ocupă de recuperarea și analizarea acestor dispozitive să poată să recupereze imaginile care ar putea face lumină. Pentru că, repet, este vorba despre DVR-ul care a stocat imaginile de supraveghere din acea incintă”, a precizat jurnalistul.
Înregistrarea ar avea o capacitate de stocare de 24 de ore. Jurnalistul a mai spus și că se lucrează foarte intens în anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.