Simona David a devenit primul director roman din cadrul Provident Financial Romania IFN, fiind numita, din luna iulie, in functia de Director Corporate Affairs (anterior fiind Manager Corporate Affairs), informeaza un comunicat Provident Financial. Simona David va fi responsabila de comunicarea interna si externa, relatiile cu autoritatile, CSR si issues management. 

Simona a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE si a urmat si un curs master la ASE despre economia si finantele UE.   

Intre 2001 si 2006 a lucrat la Philip Morris Romania, ca Manager Relatii Externe & Guvernamentale. Anterior a lucrat la agentia de presa Mediafax si cotidianul Adevarul. Din 2006, lucreaza la Provident Financial Romania, o institutie financiara nebancara din domeniul creditelor de consum, parte a grupului britanic International Personal Finance. 

Provident Financial Romania si-a inceput activitatea in luna aprilie 2006, fiind specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt si fara giranti, direct la domiciliul clientilor. La sfarsitul lunii aprilie 2007, Provident Financial Romania avea peste 140 de angajati, peste 13.000 de clienti si circa 350 de reprezentanti.

 

Sursa: Capital