Cea mai recentă serie de laptopuri IdeaPad U se definește printr-un design de lux, minimalist care include o folie de aluminiu-magneziu, spaţiu de suport din piele pentru palme şi un touchpad din sticlă.
 
Laptopul are o carcasă special concepută dintr-o folie de magneziu-aluminiu, ceea ce îl face mai puternic, mai subţire şi mai uşor. Carcasa exterioară este realizată prin intermediul ultimei tehnologii de turnare prin injecţie.
 
IdeaPad U260 este alegerea perfectă pentru cei care adoră călătoriile sau pentru cei care îşi doresc un laptop clasic în afara biroului, cântărind mai puțin de 2 kg şi măsurând mai puţin de 2 cm grosime.  Primul laptop de 12.5 inch are un procesor Intel Core i7, hard disc de 320 GB sau 128 GB SSD şi  memorie DDR3 de 4GB.

“IdeaPad U260 este un laptop de lux pentru cei care au gusturile definite in materie de calitate superioara și eleganța impletite cu libertatea de miscare” a spus  Aurel Netin, Lenovo Country Manager Romania și Moldova.  
 
Laptopul Lenovo IdeaPad U260 va fi disponibil în țară începând din februarie 2011 la partenerii autorizați Lenovo, începând de la 3.999 lei.

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/6SFNaYGhqG0" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>