„Bucureşti Mall este, la 13 ani, o poveste de succes. Este un proiect de pionierat în România, care, pentru brandurile care s-au dezvoltat o dată cu noi, a reprezentat o platformă de creştere a business-ului. Pentru toţi acei 150 de milioane de oameni, care au trecut dincolo de uşile glisante ale mall-ului, din 1999 până astăzi, simbolizează o promisiune îndeplinită. Am conturat piaţa atunci şi în repetate rânduri ulterior – adaptându-ne la modelele occidentale ale conceptului de life center şi integrând primul cinematograf multiplex şi prima zonă de food-court în proiect. În mod firesc, urmează o nouă etapă, în care este primordial să fim vizionari, creativi şi dinamici” a declarat Ali Ergun Ergen, director general Anchor Grup, proprietarul mall-ului.
Cu ocazia aniversării a 13 ani, Bucureşti Mall va derula o campanie de răsplătire a fidelităţii clienţilor şi îşi propune ca cifra 13 să devină una plină de noroc pentru pasionaţii de shopping, care vor primi discount-uri de 13% în cadrul magazinelor partenere.
Deschis în anul 1999 şi localizat în centrul Capitalei, Bucureşti Mall este primul centru comercial deschis în România care a stabilit standardele internaţionale pentru retail şi petrecerea timpului liber. În anul 2001, centrul comercial şi-a schimbat mixul de magazine, aducând noi branduri pe piaţa românească. În 2003, centrul comercial şi-a mărit capacitatea parcării şi a construit un al treilea etaj. În 2007, Bucureşti Mall a fost extins cu 9.000 mp suprafaţă închiriabilă şi cu o parcare pe mai multe niveluri pentru 800 de maşini.
În prezent, Bucureşti Mall oferă peste 140 de magazine şi o largă varietate de modalităţi pentru petrecerea timpului liber, divertisment şi shopping. Grupul Anchor, înfiinţat în 1997, este unul dintre liderii de pe piaţa imobiliară din România. Compania deţine o experienţă vastă în dezvoltarea proiectelor de retail, rezidenţiale şi de clădiri de birouri.
Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucureşti Mall, Plaza România, Shopping MallDova, centru comercial care se construieşte în capitala Republicii Moldova, Chişinău, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, clădire de birouri de clasa A situată lângă Plaza România, şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial localizat în centrul Bucureştiului. În următorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte în domeniul de retail, rezidenţial şi de clădiri de birouri.
Sursa: Agerpres