Cu ajutorul unui sistem unic și inovator cu o cameră (8 MP) amplasată pe un braț mobil, HP TopShot fotografiază obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri. Un total de șase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declanșarea succesivă a unui set de trei flash-uri de lumină din unghiuri diferite și încă trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesională fără reflexii sau umbre nedorite.

Gândit pentru a ușura activitatea IMM-urilor sau a micilor întreprinzători, noul HP LaserJet TopShot Pro M275 le permite acestora să scaneze ușor și să trimită către Internet, în timp real, imagini cu produsele dorite. O altă caracteristică menită să ajute companiile mici este funcția ce permite scanarea simultană a mai multor cărți de vizită și includerea automată a informațiilor de pe ele în bazele de date ale companiei. Practic, toate informațiile de contact cuprinse într-o carte de vizită sunt salvate automat de HP TopShot în câmpurile potrivite dintr-o bază de date internă, eliminând astfel complet transferul manual de date.

“În Statele Unite, multifuncţionalul este folosit în special de cei care pun în vânzare diferite produse pe Internet. În ţara noastră, credem că va fi folosit în mod special de proprietarii de restaurante pentru crearea meniurilor. E mult mai uşor să alegi un fel de mâncare atunci când vezi fotografia, spun reprezentanţii HP, care se aşteaptă la vânzări de mii de unităţi până la finele anului.

HP LaserJet TopShot M275 are patru cartuşe standard, care se găsesc şi pe alte modele HP, dispuse în cerc. Acestea au o autonomie de 1.500 de pagini cu acoperire a suprafeţei de 5%.

Noul multifuncțional HP încorporează tehnologia HP ePrint, permițându-i astfel oricărui utilizator să imprime din mișcare, de oriunde și orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet cu ajutorul căruia trimite un simplu email către adresa specifică a echipamentului.

HP LaserJet TopShot Pro M275 este disponibil în rețeua de distribuitori autorizați HP din toată țara. Preţul recomandat este 1.500 de lei.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/gRm44FZNaso" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>