Jaguar Land Rover (JLR), estimează că mai bine de 75% dintre modelele produse în Marea Britanie vor fi exportate, principala piață fiind Uniunea Europeană. „Evoque este un vehicul captivant care se alătură gamei de vehicule a mărcilor noastre și se potrivește perfect. Este cu adevărat un Range Rover deși arată ca un vehicul-concept, asigură o importantă economie de carburant și are potențial pentru a supraviețui atât în jungla urbană cât și pe teren dificil”, a declarat Ralf Speth, CEO al Jaguar Land Rover.
Clienții pot alege între două motoare diesel de 2,2 litri, unul care dezvoltă 148 CP și celălalt, 187 CP, precum și un propulsor alimentat cu benzină, de 2 litri, cu o putere de 237 CP. Toate variantele pot fi echipate cu cutii de viteze cu șase trepte, manuale sau automatice. Există, totodată, posibilitatea de a opta pentru tracțiune față sau integrală.
În Marea Britanie, prețul de pornire al noului model este de 27.955 de lire (circa 32.000 euro), iar vehiculul poate fi comandat atât în varianta cu cinci uși cât și în cea cu trei. Livrările vor începe în septembrie când modelul este așteptat și pe piața din România.