Operatorul de telefonie mobila Cosmote a lansat in data de 12 aprilie o extraoptiune pentru utilizatorii sai de cartele preplatite care contine, alaturi de minute in retea, mesaje scrise si mesaje multimedia si convorbiri in reteaua Romtelecom, informeaza un comunicat al companiei.

“Urmand tendintele europene, romanii comunica din ce in ce mai mult prin intermediul telefonului mobil cu familiile, prietenii si partenerii de afaceri, utilizand serviciile de voce, mesagerie scrisa si multimedia. Bazandu-ne pe succesul inregistrat de extra optiunile care combina servicii de voce si text, lansate in premiera de Cosmote, si pe tendinta ascendenta de utilizare a acestora, suntem increzatori ca noua extra optiune, care introduce mesaje multimedia si minute catre numere fixe, va raspunde cererii in crestere de pachete de servicii integrate”, a declarat Adrian Florea, manager Departament Dezvoltare Produse si Servicii, Cosmote. 

Noua extraoptiune Cosmote este disponibila pentru utilizatorii care isi activeaza cartele preplatite Cosmote intre 12 – 30 aprilie. 

Operatorul de telefonie mobila Cosmote este prezent in Romania din 2005 si are peste 1,23 milioane de utilizatori. Cosmote Romania face parte din Grupul Cosmote, unul dintre cei mai mari operator de telefonie mobila din Sud-Estul Europei.

 

Sursa: Capital 12 Aprilie 2007