ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel Atom cu până la 1,6 Ghz, oferind posibilitatea unei navigări rapide pe internet, un timp de răspuns impresionant pentru aplicaţii şi multi-tasking. Terminalul are 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu  3264 x 2448 pixeli, un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540×960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD, având posibilitatea să surprindă orice moment special, precum şi să vizioneze videoclipurile sau filmele preferate din mers. Terminalul rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

ZTE Grand X In permite viteze de download până la 21.6 Mbps în HSDPA şi de până la 5.76 Mbps în HSUPA. Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul COSMOTE Smart XL+. Pentru doar 31 de euro/lună, clienţii au la dispoziţie 300 de minute naţionale/internaţionale Zona 1, 2.000 de minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil şi fără conectare la 999 lei (TVA inclus).

“Smarthphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în reţeaua noastră de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote România.