Spre deosebire de restul restaurantelor, Subway oferă celor care lucrează în clădirile de birouri S Park, Business Park și Casa Presei Libere servicii specifice de catering destinate grupurilor (întâlniri de afaceri, petreceri corporatiste, sesiuni de training) și Subway to go (ce vine în întâmpinarea celor ce doresc să primească prânzul la birou).
” Mă bucur că am putut să deschid restaurantul în această clădire, pentru că practic vin la serviciu în acelasi loc în care veneam şi în urmă cu 2 ani. Restaurantul SUBWAYS-Park a necesitat o abordare specifică unei locații plasată într-o clădire de birouri: achiziționarea a 2 linii pentru asigurarea unui timp cât mai scurt de așteptare, prezentarea serviciilor da catering, și Subway  to go”, a declarat Lucian Potec, cel care deține franciza pentru acest restaurant.
Reprezentanții Subway au declarat că misiunea globală a lanțului este să fie franciza numărul unu în industria restaurantelor cu servire rapidă, atât ca număr de unități, cât și ca servicii. ”În consecință, până la finalul anului, vom inaugura unități atât în București, dar și în alte orașe ale țării”, conchide Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway.