Chelsea, Bayern Munchen și Liverpool sunt echipele care au câștigat cele mai recente 3 ediții din UCL, însă doar bavarezii se regăsesc printre primele 3 favorite în acest nou sezon. Iată care sunt acestea conform cotelor antepost afișate de agențiile de pariuri online :

Transferul lui Messi o plasează pe PSG pe prima poziție în topul favoritelor, cu o cotă de 5.00 la 888sport

Transferul lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris a fost șocul verii în fotbal, iar aceasta ar putea fi mutarea care să le aducă parizienilor, în premieră, atât de mult râvnitul trofeu al Ligii Campionilor.

De 6 ori câștigător al Balonului de Aur, Messi s-a alăturat fostului său coleg Neymar și, alături de Kylian Mbappe, formează o tripletă ofensivă incredibilă. Nu este de mirare că PSG a câștigat toate cele 5 partide disputate în Ligue 1, marcând, în total, 16 goluri și încasând 5.

Sergio Ramos a ajuns, și el, în capitala Franței, iar sosirile lui Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma și Achraf Hakimi adaugă multă calitate în zone cheie ale terenului. 

PSG evoluează în Grupa A, alături de Manchester City, Leipzig și FC Brugge și este favorita numărul 1 la trofeu, cu o cotă de 5.00 la agenția de pariuri online 888sport.

Manchester City, a doua favorită la trofeul UCL, cu o cotă foarte apropiată de cea a parizienilor, 5.25

Evoluând în aceeași grupă cu PSG, Manchester City este marea perdantă a celei mai recente ediții – a fost învinsă în finală de rivala din Premier League, Chelsea. Acum, casele de pariuri o creditează cu a doua șansă, la o cotă foarte apropiată de cea a lui PSG, 5.25.

Pep Guardiola & co. au reușit un transfer de senzație în această vară, asigurându-și serviciile lui Jack Grealish de la Aston Villa, pentru o sumă amețitoare, 100 de milioane de lire sterline. 

Deși a debutat cu înfrângere în prima etapă din Premier League, 0-1 pe terenul lui Tottenham, City și-a revenit rapid, impunându-se cu același scor, 5-0, în fața lui Norwich și Arsenal și câștigând cu 1-0 pe terenul lui Leicester. 

În orice caz, Grupa A, deși este denumită „grupa morții”, pare că are deja stabilite primele două poziții (în orice ordine), fiind greu de crezut că Leipzig sau Brugge ar putea avea vreo șansă la locul 1 sau 2 în fața celor doi titani. Leipzig are o cotă de 12.00 să câștige grupa, iar Brugge, 61.00.

Bayern Munchen – câștigătoarea din 2020 este a 3-a favorită, la o cotă de 9.00

Câștigătoare a Ligii Campionilor în 2020, Bayern Munchen este creditată de casele de pariuri cu cota 9.00 la un nou trofeu – ar fi al doilea în doar 3 ani. Sub comanda lui Julian Nagelsmann (fostul tehnician al lui RB Leipzig), Bayern defilează în Bundesliga. După egalul din prima etapă, bavarezii au obținut 3 victorii și se află acum pe poziția a 2-a în clasament.

Alături de tehnicianul Nagelsmann, au mai fost aduși de la Leipzig jucătorii Dayot Upamecano și Marcel Sabitzer, iar polonezul Robert Lewandowski are parte de un nou start de sezon fantastic, cu nu mai puțin de 6 reușite în primele 4 partide. 

Lewa-gol este deja pe locul 1 în topul marcatorilor din Germania și este creditat cu a doua șansă la pariuri să devină cel mai bun marcator în actuala ediție de Champions League (cota 7.00). Favoritul principal este norvegianul Haaland, cu o cotă de 6.00, iar Leo Messi și Cristiano Ronaldo au aceeași cotă la 888sport, 10.00.

Drumul lui Bayern Munchen în Liga Campionilor pornește anul acesta din Grupa E, acolo unde bavarezii evoluează alături de Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev, o grupă destul de dificilă, în ciuda cotelor la pariuri pe care le au Benfica (28:00) și Dinamo Kiev (126.00) pentru obținerea primei poziții.

Grupele Champions League ediția 2021/2022 arată astfel:

  • Grupa A: Manchester City, PSG, Leipzig, Brugge
  • Grupa B: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, AC Milan
  • Grupa C: Sporting, Borussia Dortmund, Ajax, Beșiktaș
  • Grupa D: Inter Milano, Real Madrid, Șahtior Donețk, Sheriff Tiraspol
  • Grupa E: Bayern, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev
  • Grupa F: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys
  • Grupa G: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg
  • Grupa H: Chelsea, Juventus, Zenit, Malmo

Cotele la pariuri afișate pot suferi modificări în orice moment.