“Ne propunem sa devenim lideri pe piața patiseriei congelate. În 2012, vom investi atât în construcția de noi facilități de producție cât și în achiziția de utilaje performante. Estimăm că va avea o creștere a producției cu 40% în anii imediat urmatori”,  spune Sabin Martoiu, director general Panovia.

Portofoliul de produse Panovia este grupat în funcţie de segmentul de piaţă şi de distribuitori. Astfel, pentru retail, compania produce mărcile Morăriţa (aluat foietaj, foi de plăcintă, saleuri cu susan şi mac) și Ema (strudel cu mere, fructe de pădure, brânză şi vişine; minipateuri cu mere, fructe de pădure, brânză şi telemea), iar pentru clienţii profesionali – marca Panovia (patiserie – ştrudele, minipateuri, viennoiserie – croissant, pain au chocolat, melci şi brutărie – baghete, chifle).

Produsele Panovia sunt destinate exclusiv pieței interne, întreaga capacitate fiind direcționată către clienții autohtoni. De anul viitor, compania Compania îşi propune să onoreze şi solicitările pentru export, venite deja atât din Europa, cât şi din Ţările arabe şi Orientul Mijlociu.

Printre clienții companiei sunt marile lanțuri de hypermarket-uri, 12 distribuitori regionali și clienți HoReCa. Panovia a înregistrat, în 2010, o cifră de afaceri de 2,1 mil. de euro și un profit brut de aproape 50.000 de euro, conform datelor raportate la Ministerul de Finanțe.