Cei care au răspuns au dat ca exemplu profesii adesea asociate cu persoane foarte neprietenoase. Acest site analizează motivele din spatele acestor percepții.

1. Asistentele medicale

Mulți oameni au indicat asistentele medicale. Este o muncă importantă și cineva a spus că „aproximativ jumătate din cei care lucrează ca asistenți medicali nu ar trebui să fie responsabili nici măcar pentru un iaurt, cu atât mai mult de viața unei ființe umane”.

O altă persoană a adăugat: „Întotdeauna am considerat o asistentă medicală ca o modalitate de a obține un permis gratuit pentru a „fii o persoană bună”. Există multe asistente bune, dar și ele ar fi, probabil, de acord cu această afirmație.”

2. Oameni care lucrează în Network Marketing

În opinia unora, directorii care conduc MLM-uri fac din marketingul de rețea o profesie cu cei mai toxici oameni.

Cineva a explicat că, atunci când expertul de la resurse umane le-a comunicat că au nevoie de o politică de diversitate, echitate și incluziune, CEO-ul a răspuns că „nu e nevoie de nimeni care să-i spună cum să-și conducă compania”.

3. Agenți imobiliari

Mulți au comentat că au câțiva prieteni care au devenit agenți imobiliari și acum au devenit persoane imposibile din punctul de vedere al caracterului.

Cineva a adăugat că agentul imobiliar pe care îl cunoștea a devenit irascibil și superficial.

4. Personalul care se ocupă de oamenii cu probleme de sănătate mintală

Un individ a împărtășit că personalul din unitățile de îngrijire a celor cu probleme de sănătate mintală sunt cei mai toxici oameni.

Au existat cazuri în care membrii personalului au avut un comportament abuziv sau inadecvat față de pacienți. Asta poate include abuz fizic sau verbal, neglijare sau alte forme de maltratare. Unitățile de sănătate mintală trebuie să aibă politici și proceduri solide pentru a preveni și a aborda un astfel de comportament.

Lucrul într-o secție de sănătate mintală poate fi un loc de muncă provocator și solicitant.

Membrii personalului sunt adesea expuși la niveluri ridicate de stres, traume și intensitate emoțională. De asemenea, se pot confrunta cu ore lungi de lucru, salarii mici și resurse limitate. Acești factori pot contribui la burnout și insatisfacția la locul de muncă, care, la rândul lor, au un impact asupra calității îngrijirii celor internați aici.

5. Paparazzi

Mulți consideră că paparazzi sunt, prin definiție, oameni toxici. Ei susțin că este uimitor cum toată lumea urăște paparazzi, dar nimeni nu se poate lipsi de ei. ”Avem o cultură obsedată de bârfele din lumea celebrităților, dar nimănui nu-i place să vadă cum se pătrunde cu bocancii în viețile lor”, a comentat un internaut.

6. Aplicarea legii

Un utilizator a declarat că industria de aplicare a legii pare să aibă unele probleme. Un alt utilizator a precizat că cei 22 de ani în care a lucrat în forțele de ordine l-au învățat că 3 tipuri de oameni intră în acestă profesie.

În primul rând, sunt oameni care își doresc doar o carieră stabilă, cu o pensie și un salariu decent. În al doilea rând, sunt oameni pentru apărarea legii care este o tradiție. Familia și prietenii lor fac parte din forțele de poliție sau din armată și vor să ducă mai departe această moștenire.

În al treilea rând, sunt oameni care doresc cu disperare să se ocupe de alte persoane.

7. Oameni care lucrează în vânzări

A existat și un internaut care i-a trecut pe această listă pe oamenii care lucrează în vânzări. El a povestit despre experiența petrecută mai mulți ani în vânzări, menționând că a câștigat cea mai mare sumă de bani din viața sa, adăugând că adesea făcea promisiuni pe care nu le respecta și ignora emoțiile și problemele clienților.

8. Recrutori

Cineva a sugerat că pe listă ar trebui incluși și recrutorii. O altă persoană a recunoscut acest lucru spunând că era un recrutor și ar putea confirma acest lucru.

Biroul ei plin de băuturi, medicamente și substanțe interzise, iar șefii ei, oameni căsătoriți, se culcau cu recrutori mult mai tineri decât ei.

9. Bodyguard

Mulți susțin că oamenii angajați în posturi de bodyguard caută mereu să creeze probleme pentru a-și putea exercita dreptul de a răni fizic pe cineva.

10. Administrator la școala elementară

Un internaut a spus că s-a confruntat cu o situație în care nu i-a fost permis să-și ia copilul de la școală din cauza unui angajat în această funcție, care l-a și agresat fizic după ce a cerut să vorbească cu cei din conducerea școlii.