Profitul net de peste 39 milioane de lei ramas dupa repartizarile legale va fi utilizat pentru majorarea capitalului social al bancii, care va ajunge astfel la peste 1,16 miliarde de lei.
 
CEC Bank a reusit sa se mentina in primele cinci banci din piata, activele de 26,9 miliarde de lei asigurandu-i o cota de piata de 7,43%, in crestere fata de 7,35% in 2012. "Banca a crescut portofoliul de credite acordate persoanelor juridice, pe fondul unui mediu economic dificil, desi la nivelul sistemului bancar s-a inregistrat un recul de 3%", a declarat presedintele bancii, Radu Gratian Ghetea. CEC s-a concentrat pe creditarea IMM-urilor, a agriculturii si a administratiei publice locale. Ponderea creditelor pentru persoane juridice a ajuns astfel la 67%, o schimbare semnificativa in structura portofoliului fata de 2006, cand reprezentau doar 22%, majoritare fiind atunci  imprumuturile pentru populatie. 
 
Banca si-a redus achizitiile de titluri de stat anul trecut, in conditiile in care, potrivit presedintelui institutiei, a atins pragul maxim legal admis de 20% din fondurile proprii.
 
Depozitele atrase de CEC Bank au crescut anul trecut cu 10%, contributia principala venind de la clientii persoane juridice, ale carui depozite au avansat cu circa 21%. Depozitele populatiei la CEC au urcat si ele cu 9%.
La finele anului trecut, CEC Bank acea 3,4 milioane de clienti persoane fizice si 147,2 mii persoane juridice.