„Ținând cont de faptul că am avut posibilitatea să tranzacționăm doar pe trei instrumente financiare, tranzacțiile mele s-au efectuat pe fiecare dintre acestea”, a declarat Andra Hareș, studentă șa Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, care a ocupat primul loc și a câștigat premiul cel mare reprezentat de un telefon iPhone. „Totuși, în primele două perioade am traqnzacționat mai mult contracte futures având ca activ suport cursul Euro/Ron, iar în cea de-a treia perioadă am observat o volatilitate ridicată pe indicele DJIA și am început să tranzacționez pe acesta, perioadă în care am obținut și cele mai mari profituri”, a adăugat aceasta.
Pe locul secund  s-a clasat Adelina Dobrilă de la aceeași universitate, cu un profit obținut de 190%, iar pe cel de-al treilea loc a fost Alexandru Brad de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, cu un câștig de 170%. Cei doi au primit cărți consacrate în domeniul piețelor financiare în valoare de câte 100 de dolari. De asemenea, primii 30 de concurenți beneficiază de un curs gratuit de brokeri organizat de Sibex, iar în funcție de rezultatele obținute vor primi un atestat de broker cu calificativ A, B sau C.
„Acest prim concurs de tranzacționare dedicat studenților a fost un succes și de aceea vom continua și în 2011 să fim foarte activi în mediul universitar prin prezentări în facultăți, noi concursuri de tranzacționare, precum și prin atragerea studenţilor și a cadrelor didactice, în activitatea educaţională. Industria bursieră din România mai are extrem de mult loc de dezvoltare, avem nevoie de oameni tineri, optimiști  și bine pregătiţi care să lucreze alături de noi”, a declarat Ovidiu Petru, director de Marketing al Sibex.