Compania importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare PROGES vine in intampinarea clientilor sai, aducand, in exclusivitate pe piata din Romania covoare de o exceptionala calitate care ne incanta cu designul celui mai vechi covor din lume.

“Pentru reimprospatarea sau reinventarea unei incaperi, va recomand schimbarea  covorului,  care este cel mai rapid si simplu element de design disponibil si la indemana oricui. Acest element aduce cu sine un plus de caldura, culoare, dar si ratiuni de ordin practic cum ar fi reducerea zgomutului si, in acelasi timp, protejarea pardoselii” sustine Cristina Plesa, manager de produs PROGES.

Cei care doresc sa-si incante privirile cu cel mai vechi covor din lume il pot admira in cadrul Muzeului din Sankt Petesburg din Rusia.Insa, daca doriti sa oferiti substanta caminului Dvs. prin patina oferita de cel mai vechi design de covor din lume va invitam in cele 5 magazine PROGES, unde aveti oportunitatea sa-l achizitionati.

Covorul se numeste SUPER KASHAN poate fi cumparat prin comanda speciala, cu livrare intr-o saptamana,din toata reteaua de magazine PROGES din tara, dar si pe loc din incinta urmatoarelor magazine unde acesta este expus:
1.       Bucuresti West Park Militari
2.       Bacau European Retail Park
3.       Oradea
4.       Sibiu Shopping City
5.       Targul Mures European Retail Park

Covorul SUPER KASHAN si este disponibil in urmatoarele dimensiuni si preturi:
1.       80×140    – 205 RON/ buc
2.       160×235  – 685 RON/ buc
3.       200×290  – 1055 RON/ buc
4.       240×340  – 1500 RON/ buc