Proges, una dintre principalele companii din sud-estul Europei in domeniul distributiei si comercializarii pardoselilor calde, anunta investitii de 1 milion de euro in cel de-al treilea magazin din Bucuresti, in cadrul West Park Militari. Acesta are o suprafata de 1.350 mp si este considerat unul din cei mai importanti reprezentanti ai retelei nationale de magazine specializate Proges.

Pe langa acesta locatie Progest va investi inca 1,2 milioane de euro in doua magazine la Targul Mures (in incinta European Retail Park) si in Bacau (in incinta European Retail Park).

In acesta luna, Proges deschide si primul Superstore din Republica Moldova ce are o suprafata de 1.000 mp si in care au fost investiti 600.000 euro.

“Continuam planul de extindere a retelei de magazine Proges si urmarim semnalele pietei in mod continuu si prin flexibilitatea de a reactiona care ne caracterizeaza, cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bakó, Marketing Manager Proges.

In anul 2008 Proges si-a mentinut pozitia de top pe piata prin extinderea retelei cu aproximativ 20 de magazine noi, a crescut numarul de clienti corporate si a consolidat divizia de proiecte a grupului. Cifra de afaceri realizata anul trecut a fost de peste 100 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Deschiderea de locatii de tip retail face parte dintr-un plan de dezvoltare care se deruleaza pe o perioada de 3 ani si care are ca finalitate acoperirea tuturor oraselor din Romania. In anul 2008, PROGES a deschis magazine noi in: Caransebes, Turda, Fagaras, Barlad, Tecuci, Roman, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Petrosani, Onesti, Medias, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Sighisoara si Tulcea, ajungand la un numar de 66 locatii. Investitia totala in deschiderea de noi centre, in anul 2008, a depasit 5 milioane de euro.

Sursa: Proges