Fondul de investitii Europolis a achizitionat proiectul Cefin Logistics Park Arad si va investi in total 34 de milioane de euro in dezvoltarea acestuia, informeaza un comunicat remis redactiei. Constructia parcului a inceput in urma cu cateva saptamani si va fi finalizata in 2008. Parcul logistic este situat in sudul zonei industriale a Aradului.

Cefin Logistics Park Arad va fi o constructie clasa A si va contine un depozit si o cladire multifunctionala, cu spatii de servicii, birouri si retail. Parcul logistic va oferi spre inchiriere o suprafata de 44.160 de metri de spatii de depozitare, 2.200 de metri de spatii de birouri, 3.900 de spatii multifunctionale (birouri si retail) si o parcare cu o suprafata de 30.000 de metri patrati. 

Europolis a intrat pe piata imobiliara din Romania in 2003, cand a achizitionat cladirea de birouri Europehouse din  Bucuresti. In 2005, a achizitionat Cefin Logistics Park, situat langa Bucuresti, suprafata acestuia fiind de 300.000 de metri patrati. Cea mai recenta tranzactie in care a fost implicat fondul de investitii a fost achizitia a doua cladiri de birouri in Sema Park.

 

Sursa: Capital