Proiectul rezidential de lux, Sabine Building este dezvoltat si construit de Edil Domus si are o valoare de piata de 10 milioane euro. Imobilul va fi definitivat in noiembrie 2008 si este structurat pe doua subsoluri, parter si sase etaje, oferind un total de 18 apartamente cu doua, trei si patru camere. Suprafetele apartamentelor variaza intre  75 mp si 335 mp construiti.  

 

“Sabine Building este un imobil de lux, conceput special pentru a respunde tuturor nevoilor de confort si stil. De asemenea, proiectul prezinta o particularitate: la etajul 5 si 7 accesul se face direct cu liftul in apartament. Aceasta este o facilitate rar implementata chiar si in peisajul rezidential de lux din Romania,” declara Janina Constantin, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al Regatta.

Preturile pentru acest  proiect incep de la 1.400 euro/mp+Tva. In ceea ce priveste finisajle, fatadele vor fi placate partial cu caramida aparenta, pe timp de noapte fiind luminate cu un sistem de lumini artistice.

Tamplaria exterioara va fi executata din aluminiu cu vitrari termorezistente. Finisajele interioare vor fi realizate cu piatra naturala,  gresie, faianta, parchet exotic, cu obiecte sanitare si armaturi din import, marmura si vopseluri lavabile.  

Sabine Building ofera la nivelul subsolurilor 24 de locuri de parcare, 11 boxe, acces lift catre etajele cladirii, acces lift auto intre cele doua nivele ale parcarii, acces autovehicule controlat prin sistem electronic, contoare utilitati pentru spatii comune si apartamente.

 

Sursa: Capital 19 Iunie 2007