Discounter-ul german Plus, aparţinând concernului Tengelmann, împlineşte patru ani de la deschiderea primelor 11 magazine pe piaţa din România, ocazie cu care va desfăşura în perioada 04.11 – 18.11.2009 promoţia aniversară „4 Ani +1 Gratis”

 

Promoţia va cuprinde peste 7.000 de premii instant în valoare totală de 870.000 lei, cât şi foarte multe oferte aniversare de produse, promovate prin intermediul unui mix de comunicare.

 

Oferta promoţională se va derula în toate magazinele Plus din România şi oferă clienţilor şansa de a câştiga instant un an de cumpărături gratuite, prin simpla răzuire a unui cupon primit la casă.

 

Promoţia include următoarele premii: Premiul I: 87 bonuri valorice a câte 6.000 lei (un an de cumpărături gratuite), Premiul II: 6960 bonuri valorice a câte 50 lei.

 

A deschis în 70 de oraşe din România

 

„Ne bucurăm să aniversăm împreună cu clienţii noştri 4 ani de activitate pe piaţa din România. La momentul actual, cu 86 de magazine deschise în 70 de oraşe ale ţării, rămânem reţeaua de comerţ modern cea mai răspândită pe teritoriul României iar până la sfârşitul acestui an planificăm  deschiderea altor 8 magazine”, a declarat directorul general Plus România, Norbert Missbrandt.

 

Compania numără în prezent 2.050 de angajaţi implicaţi în logistică, administraţie şi vânzări, iar investiţia totală în magazine si platforma logistică este, până la momentul actual, de circa 200 milioane de euro.