Călătorii care îşi cumpără în această lună bilete pentru un zbor dus-întors din Bucureşti către capital Turciei şi Egiptului vor plăti doar 9 euro, plus taxe.

Oferta „Maratonul de Iarnă” a Tarom continuă cu destinaţiile Cairo şi Istanbul, pentru care, de sâmbătă, 14 noiembrie şi până pe 29 noiembrie se pun în vânzare bilete dus-întors la numai 9 EURO (plus taxe de aeroport), se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

87 şi 98 de euro, preţurile finale

Preţul biletelor cu taxele incluse, achiziţionate de pe website-ul companiei, www.tarom.ro , este, în total, de 87 de euro pentru Bucureşti-Istanbul, şi de 98 de euro pentru Bucureşti-Cairo.

Biletele dus-întors pe aceste destinaţii, cumpărate în perioada 14 noiembrie – 29  noiembrie  pot fi utilizate (plecare din Bucureşti) în perioada  23 – 29 noiembrie 2009.
Compania aeriană naţională  operează 13 zboruri pe săptămână pe ruta Bucureşti – Istanbul – Bucureşti şi două  zboruri zilnice pe ruta Bucureşti – Cairo – Bucureşti. Reţeaua de rute Tarom cuprinde 45 de destinaţii din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Sursa:Ministerul Transporturilor