Din dorinta de a eficientiza si revitaliza activitatea intregii companii, intr-un efort de transparentizare a activitatii din domeniu, compania a organizat cu aceasta ocazie o zi de prezentare a noului obiectiv, oferind autoritatilor locale, studentilor si elevilor de la institutiile de invatamant de profil din zona dar si partenerilor posibilitatea de a interactiona cu noul management, cu specialistii Protan SA si de a se familiariza cu noutatile tehnologice din domeniu.
Cei peste 60 de participanti, majoritatea familiarizati cu domeniul de activitate dar si cu investitia de la Codlea, si-au manifestat interesul mai ales pentru tehnologia avansata.
Astfel, capacitatea de epurare a statiei este de 150m3/24h. Apele rezultate din epurare se incadreaza cel mai inalt standard NTPA 001, iar statia de epurare cu treapta tertiara la cel mai evoluat nivel de treapta biologica, toate acestea fiind prezentate publicului de catre Eugen Rogoz, directorul sucursalei Protan Codlea.
Directorul General al companiei, Kinga Niculescu a reiterat principiile care stau la baza noii strategii de dezvoltare a companiei PROTAN SA, mentionand ca s-a alaturat echipei Protan SA la initiativa Presedintelui Consiliului de Administratie, Lorant Antal.
Acesta din urma si-a asumat dezvoltarea sustenabila a companiei intr-un moment de impas, iar incepand cu luna august a anului trecut a demarat un amplu proces de reorganizare si investitii, proces de care compania, comunitatea si mediul de afaceri se bucura din plin.
Niculescu a mai precizat ca isi asuma sa duca la bun sfarsit proiectul initiat de Lorant Antal, mai ales pentru ca este unul ambitios, in care crede cu tarie si care are ca finalitate un business competitiv, durabil si transparent.
Reprezentantul DSV Codlea, Dorin Enache a salutat investitia, standardele inalte la care se ridica acest proiect, manifestandu-si totodata sustinerea pentru noul management. Dumnealui a accentuat importanta Protan pe piata romaneasca ca o veriga esentiala intr-un lung process de productie “ toata lumea trebuie sa inteleaga ca industria alimentara si zootehnia nu pot functiona fara Protan”.La randul ei, Ionela Stanculescu, reprezentanta Agentiei Nationale a Apelor Brasov, a mentionat ca este familiarizata cu proiectul inca de la inceput, ca i-au fost depasite asteptarile si ca tehnologiile folosite sunt cu adevarat singulare. Ea invita studentii si elevii sa se implice intr-un astfel de proiect de la care au multe de invatat chiar si specialistii.