Afaceri de succes

Afacerile din domeniul publicitatii s-au diversificat foarte mult, asa incat publicitatea neconventionala isi mareste din ce in ce mai mult aria de acoperire. Reclamele patrund astfel in carcasele DVD-urilor, pe peretii toaletelor si ai lifturilor. Veti vedea in ce conditii au inceput asemenea afaceri si cum au devenit profitabile de-a lungul timpului.

Om in Top

Veti cunoste doi oameni de afaceri din Campina, proprietarii grupului de firme Fibec Holding. Actiunile sunt impartite in familie. In holding, cea mai mare pondere o detine firma care se ocupa cu realizarea infrastructurii de retele de apa, gaz si telefonie.

Expert

Fondurile inchise de investitii sunt intr-o continua cautare de afaceri noi. Anul acesta, cele mai interesante sunt proiectele imobiliare. Fondul devine partener in afacere un anumit numar de ani, iar dupa ce a obtinut profitul scontat, se retrage. Firmele care doresc sa se extinda cauta participarea unor astfel de fonduri. Veti afla care sunt avantajele unor asemenea de parteneriate si conditiile pe care le impun fondurile inainte de a intra intr-un business.

Trenduri

Ceainariile au devenit un loc de intalnire la moda. In ultimul timp, se constata o tendinta accentuata de reconsiderare a terapiei naturiste, motiv pentru care aproximativ 60% din populatie obisnuieste sa consume in mod constant ceaiuri din plante medicinale. Exista cativa intreprinzatori care au avut curajul sa testeze piata locala a ceainariilor, investind in astfel de localuri, mai ales in Bucuresti.