PricewaterhouseCoopers LLC (PwC) a anunţat achiziţia firmei de consultanţă Paragon Consulting Group specializată în managementul performanţei organizaţiei. Grupul a devenit deja parte a echipei de consultanţă a PwC.   

Ca urmare a acestei tranzacţii, PricewaterhouseCoopers va beneficia de expertiza a mai mult de 90 de consultanţi specializaţi în managementul performanţei organizaţiei, aflaţi în Marea Britanie, Turcia, Singapore şi Dubai.

Această achiziţie va permite şi PricewaterhouseCoopers România să ofere clienţilor săi soluţii „la cheie” de management al performanţei organizaţiei, de la dezvoltarea conceptului, modelului şi proceselor de afaceri, până la implementarea de sisteme informatice specializate, folosind expertiza si experienţa regională a consultanţilor Paragon din Istanbul şi Turcia.

„Problemele economice din ultimul an au evidenţiat nevoia companiilor de a avea acces la informaţia necesară pentru a lua decizii critice. Sistemele de management al performanţei au ca scop sprijinirea companiilor în a gestiona informaţia esenţială, de cele mai multe ori în cadrul unor structuri complexe, şi de a o accesa în timp util. Acestea permit de asemenea companiilor să-şi gestioneze eficient resursele umane şi să se menţină în poziţii de top chiar şi într-un context economic dificil”, a precizat Dan Iancu, Partener, Servicii de Consultanţă, PricewaterhouseCoopers România.

Cu o echipă de 100 de consultanţi, Departamentul de Servicii de Consultanţă al PricewaterhouseCoopers România oferă sprijin în domenii precum optimizarea performanţei, redresarea afacerii, precum şi asistenţă în realizarea tranzacţiilor.