Răducu Mazăre vrea să fie un om de afaceri de succes. În ce domeniu activează?

Recent, fiul lui Radu Mazăre, Răducu, a intrat în domeniul afacerilor imobiliare și își conturează planuri ambițioase pentru anul 2024.

Determinat să nu mai fie eclipsat de faima tatălui său, Răducu depune eforturi considerabile pentru ca acest an să fie unul cu adevărat de succes. Iată ce planuri are fiul fostului edil al Constanţei.

Răducu Mazăre s-a lansat în afaceri, de unul singur. A optat pentru sectorul imobiliar. Este totuşi nemulțumit față de evoluția acestei piețe în anul recent încheiat. Cu toate acestea, speranțele pentru noul an sunt foarte mari.

El a recunoscut că românii nu mai au acelaşi apetit pentru piaţa imobiliară, iar cauzele sunt multiple. A reuşit oarece performanţe în 2023, însă contextul a fost unul extrem de dificil.

„Chiar dacă noi am reușit să facem niște performanțe, am reușit să facem într-un context socio-economic destul de dificil, cel mai dificil din ultimii ani.

Avem conflictele pe care le avem, avem inflația care este, suntem după pandemie, piața imobiliară pe care eu activez, a cunoscut în 2023 o reticență față de cumpărare. Oamenii nu mai aveau același apetit”, a explicat fiul lui Radu Mazăre.

Ce planuri are pentru 2024? Nu se rezumă doar la afaceri

Totuşi, 2024 se anunţă un an plin de succes pentru Răducu Mazăre. Fiul fostului primar spune că îşi doreşte o echipă mai mare.

Ar vrea să aibă 50 de oameni în subordine în perioada următoare. Mai mult, se va lupta pentru a atrage proiecte şi de pe alte pieţe, spune Mazăre Jr.

Pe de altă parte, anul 2024, nu va fi unul dedicat doar afacerilor. Are nevoie să fie atent şi la obiective personale. Spre exemplu, vrea să fie mai concentrat pe sănătate sa şi să facă sport în mod constant. „Îmi doresc să am un corp mai sănătos”, explică Răducu Mazăre.

„Planurile mele pentru acest an sunt de a ajunge la o echipă de 50 de oameni în cadrul start up-ului meu. Ne dorim să atragem proiecte și din alte piețe.

Consider că am o viață calculată și responsabilă. Nu mă sparg în figuri, nu fac lucruri excentrice.

Momentan îmi focusez toată atenția pe acest proiect. Mai am obiective personale de sănătate. Îmi doresc să am un corp mai sănătos, să fac sport constant”, spune fiul lui Radu Mazăre, invitat la Antena Stars.