Profitul net înregistrat la nivel de grup a fost de 1,9 milioane euro, diferența de aproape 1 milion de euro provenind din rezultatele Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare și Raiffeisen Leasing Moldova.
Distribuția pe tipuri de active finanțate în 2010 a fost echilibrată, echipamentele reprezentând 41%, vehiculele comerciale și autoturismele 47%, iar leasingul imobiliar 12% din portofoliu.  Compania s-a clasat anul trecut pe locul 4 în topul companiilor de leasing, cu o cotă de piață de 4,7%.  
Felix Daniliuc, director general al Raiffeisen Leasing afirmă: „Încercăm să găsim soluții în funcție de situația financiară a fiecărui client, iar în ultima vreme vedem tot mai multe planuri de afaceri viabile și realiste. Credem că finanțarea echipamentelor ar accelera ieșirea din criză a României”.
În 2010, activitatea de recuperare și vânzare a bunurilor a înregistrat o scădere, stocul fiind de 95 de active la final de 2010. „75% din bunurile recuperate au fost vândute în afara țării, în special în Olanda și Polonia. Cu toate acestea, 2010 nu a reprezentat pentru Raiffeisen Leasing o strategie concentrată pentru vânzarea produselor second-hand”, afirmă Felix Daniliuc.
Provocările legislative ale anului acesta provin din felul în care se aplică Ordonanța 42/2009 și Codul Fiscal privind calcularea TVA, în special pentru bunurile care încă nu au fost recuperate de către companie în urma neplătirii ratelor de către clienți, dar pentru care compania de leasing plătește totuși TVA. „Societățile de leasing au rol de finanțator în primul rând. Prin legislație li se alocă atribuții de proprietar, însă fără a avea și drepturi de proprietar”, susține Felix Daniliuc.
Reprezentanții companiei declară că „în anul 2011, Raiffeisen Leasing are ca prioritate continuarea strategiei de reposesii și remarketing, îmbunătățirea continuă a activității de colectare și creșterea volumelor nou finanțate.Volumul de new business se va concentra pe sectoarele de echipamente medicale, infrastructură și agricultură”. Analiștii Raiffeisen Leasing prevăd un volum al pieței de leasing de 1,3 miliarde euro pentru 2011. Anul trecut, volumul a fost de 1,12 miliarde euro.